Evenementenkalender

Er zijn twee types evenementenkalenders beschikbaar. Een overzicht van de evenementen in de stad Groningen die een vergunning hebben aangevraagd (auteur Centraal Meldpunt Evenementen). En een communicatie overzicht van de evenementen in de stad en provincie Groningen die vanuit toeristische perspectief interessant zijn (auteur Marketing Groningen).

Het Centraal Meldpunt Evenementen houdt een evenementenkalender bij met daarop de evenementen die tot nu toe zijn aangemeld voor een vergunning in de stad Groningen.

Marketing Groningen houdt een evenementenkalender voor zowel stad als provincie bij voor communicatie doeleinden die vindt u hier.

Let op: aan de vermelding op deze evenementenlijsten kunnen geen rechten worden ontleend, op een evenementenvergunning, de doorgang van een evenement, of op welke wijze dan ook.

Uw evenement ook op deze evenementenkalender? Stuur een mail naar evenementen@marketinggroningen.nl  met een korte omschrijving van het evenement, de data en een website waar bezoekers meer informatie kunnen vinden.