Logo en huisstijl Er gaat niets Boven Groningen

Per 1 mei 2006 hebben Marketing Groningen, Gemeente Groningen en Provincie Groningen het gebruik van het ‘Er gaat niets boven Groningen’- logo vrijgegeven. We hopen dat zoveel mogelijk Groningse bedrijven, stichtingen en evenementen het logo zullen gebruiken. Op deze manier willen we gezamenlijk al het bijzonders dat onze stad en provincie te bieden heeft op een herkenbare manier onder de aandacht brengen.

Aan het gebruik van het logo zijn echter een aantal voorwaarden verbonden; deze worden in onderstaande handleiding (pdf) beschreven:

Handleiding in het gebruik van het logo 'Er gaat niets boven Groningen'

Aanmelden als gebruiker
U moet zich als gebruiker van het logo aanmelden bij Marketing Groningen door een e-mail met uw contactgegevens en reden van gebruik te sturen naar: secretariaat@marketinggroningen.nl

Niet toegestaan
Het logo mag niet gebruikt worden door derden op producten of uitingen die bestemd zijn voor de verkoop, zoals mokken, T-shirts en pennen. Indien u deze producten wel wilt, kan Marketing Groningen u die leveren.

Downloaden logo's
U kunt hier het Nederlandse logo (stapelversie) downloaden
U kunt hier het Duitse logo downloaden
U kunt hier het Engelse logo downloaden

Heeft u toch nog vragen?
Wanneer u vragen heeft over het gebruik van het logo dan neemt u contact op met het secretariaat van Marketing Groningen via mail secretariaat@marketinggroningen.nl of telefoonnummer 050-319 9750.

Alle Dagen Welkom campagne
Als ondernemer kunt u hier de Alle Dagen Welkom afbeeldingen voor social media downloaden