Blog

8 tips voor ontdekfestival Grasnapolsky

Komend weekend vindt de zesde editie van het ontdekfestival Grasnapolsky plaats. Dit jaar reist het festival af naar Scheemda, Oost Groningen. Hier staat een fantastisch industrieel complex genaamd De Toekomst. Een voormalige strokartonfabriek die speciaal voor dit festival wordt omgetoverd tot een fenomenale locatie waar je een weekend lang op ontdekkingstocht kunt gaan met muziek, kunst en cultuur. En het blijft niet alleen bij het gebouw zelf. Ook de omgeving zit verweven in het festival. Ontdek de geschiedenis van de Graanrepubliek, ga mee op expeditie Tour de Boer of beleef een echte Intimate Earthquake Experience. Hieronder 8 tips voor een onvergetelijke Grasnapolsky.

lees het volledige artikel

Tips voor de kerstvakantie

Locals weten als geen ander hoe leuk Groningen is. Daarom laten we ze graag aan het woord om te vertellen wat de beste plekken van de stad en de regio zijn. Dit keer doet schrijfster Minke Haveman een boekje open over de leukste kinderactiviteiten in Groningen tijdens de kerstvakantie. Ouders in Groningen en omstreken: laat je inspireren door deze lijst met leuke doe-dingen. Want niemand hoeft zich deze vakantie te vervelen, en zéker de kinderen niet. Een heel knusse kerstvakantie toegewenst!

lees het volledige artikel

Wintertips voor met de kids

Locals weten als geen ander hoe leuk Groningen is. Daarom laten we ze graag aan het woord om te vertellen wat de beste plekken van de stad en de regio zijn. Dit keer verklapt schrijfster Minke Haveman haar favoriete wintertips voor met de kids. Het mag dan wel koud zijn, maar erop uitgaan met de kinderen was nog nooit zo verwarmend! Ouders in Groningen en omstreken: laat je inspireren door deze lijst met leuke doe-dingen. Een heel fijne familiewinter toegewenst!

lees het volledige artikel

naar archief

Deel deze pagina