050&Mode

050&Mode

Zaterdag 22 september is het weer zover! Het jaarlijkse Mode event 050&Mode met modeshows, dans, muziek, blogger closet sale, stijlpunten en nog veel meer. Ook is er op zondag weer de Vintagemarkt Klein Berlijn

En wat voor evenement! Ruim 150 van de mooiste winkels op modegebied werken er aan mee. Ofwel aan het centrale programma, ofwel met activiteiten in het eigen bedrijf, of beide. Daardoor wordt dit een van de grootste mode-evenementen ooit gehouden in het Noorden. Samen geven alle deelnemende kledingwinkels een beeld van de nieuwste ontwikkelingen op modegebied en van wat er in Groningen allemaal verkrijgbaar is. 

Avant-garde
050&Mode staat dit jaar in het teken van Avant-garde. Avant-garde is een intellectuele, artistieke en culturele beweging die wordt gekenmerkt door een experimentele, radicale en onorthodoxe benadering. Het woord is afgeleid van het Frans en betekent voorhoede. 

050&Mode is de voortzetting van de populaire ‘Nacht van de Mode’. Kijk voor het programma en meer informatie op de website van 050&Mode.

Deel deze pagina