Adrillen Jaarmarkt Winschoten

Adrillen Jaarmarkt Winschoten

De Allerheiligenmarkt in Winschoten, kortweg Adrillen, is de grootste jaarmarkt van de provincie Groningen met veel kramen, kermis, muziek, theater en lekker eten. 

Op 5 en 12 november staat het centrum van Winschoten weer volledig in het teken van de leukste en grootste jaarmarkt van het noorden: de Allerheiligenmarkt, kortweg Adrillen. Vanaf het Oldambtplein loopt de markt over de Venne helemaal door tot aan de Hema. Ruim 100 standhouders bieden een gevarieerd aanbod artikelen aan. Naast de markt zijn er ook nog heel veel andere activiteiten. Zo is er op het marktplein weer ruimte voor de traditionele kermis en zijn er tijdens de eerste marktdag verscheidene straattheater acts te bewonderen. Ook is er weer een gezellige hobbymarkt in Cultuurhuis de Klinker.

Openingstijden
De warenmarkt en de hobbymarkt openen beide om 09.00 uur en eindigen om 17.00 uur. Ook de winkels in Winschoten openen hun deuren iets eerder dan gebruikelijk, zij zijn geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Op het marktplein en in de horecagelegenheden gaat het feest tot ver daarna door.

Deel deze pagina