Art Carnivale

Art Carnivale

Het jaarlijkse kunst- en cultuurfestival 'Art Carnivale' is deze zomer wederom te vinden in het fraaie strandpark bij het Schildmeer in Steendam. Art Carnivale is een festival vol met muziek, theater, speciale kindervoorstellingen, animaties, speel- en doe-activiteiten, en dagelijks een gecombineerde streekproducten-, kunst- en vrijetijdsmarkt.

Met veel kunst, muziek, theater, lekkernijen, kinderactiviteiten en een grote creatieve markt in het prachtige strandpark aan het Schildmeer is er op Festival Art Carnivale voor iedereen wat te beleven. Ieder jaar anders en altijd weer vernieuwend.

Art Carnivale is een echt familiefestival: het evenement is niet aan leeftijd of culturele achtergrond gebonden. Het is een ontmoetingsplaats voor jong en oud en biedt een haast ondenkbare ervaring voor iedereen die op zoek is naar zowel ontspanning en gemoedelijkheid als een onvergetelijke culturele en kunstzinnige belevenis.

Naast het elk jaar weer verrassende, en soms bijna overvolle, programma is Festival Art Carnivale dus vooral de plek om de drukte van alledag even lekker te vergeten en samen te genieten van al het moois dat deze drie dagen lang voorbij komt…

www.artcarnivale.nl

Deel deze pagina