Bierfestival Groningen

Bierfestival Groningen

Ook dit jaar is de Martinikerk weer het schitterende decor voor het bierfestival. Naast een breed scala aan nationale en internationale tapbieren en bieren op fles, is er ook een gevarieerd programma bestaande uit diverse masterclasses, wedstrijden en een groots opgezet bierdiner met streekproducten en streekbieren.

Na acht succesvolle edities komt dit jaar de negende editie eraan, waarbij wederom een breed scala aan nationale en internationale tapbieren en bieren op fles worden gepresenteerd. Daarnaast biedt Bierfestival Groningen een variërend programma aan, bestaande uit diverse masterclasses en wedstrijden. Het festival wordt opgedeeld in de volgende vier tijdsvakken:

  • Woensdag 3 april         Bier diner
  • Donderdag 4 april       19:00 – 23:00
  • Vrijdag 5 april               19:00 – 23:00
  • Zaterdag 6 april            13:00 – 17:00
  • Zaterdag 6 april            19:00 – 23:00

Bezoekers krijgen de kans om masterclasses van internationaal bekende biergoeroes bij te wonen. Daarnaast worden er voor de negende keer op rij brouwwedstrijden gehouden voor amateurbrouwers en professionele brouwers. Na het grote succes van voorgaande jaren, wordt er besloten de bier & spijswedstrijd ook dit jaar weer aan het festival toe te voegen.

Deel deze pagina