De achterkant van de stad

De achterkant van de stad

Waar kom je uit als je door die ene deur gaat? Die deur in de winkel waarvan je ouders altijd zeggen dat je er bij weg moet blijven? Nieuwsgierige aagjes vinden op deze dag het antwoord op tal van vragen, want de stad biedt kinderen een figuurlijk én letterlijk kijkje in de keuken. De locaties zijn: Stadhuis, NNT, Groninger Museum, Martinikerk en de Drie Gezusters. Ga mee met de gidsen en laat je verbazen over de wereld achter de stad. Inschrijven kan hieronder.

Kun je niet op 31 juli? Wees niet getreurd! Een week later, op 7 augustus, doen we het gewoon nog een keer dunnetjes over!

Aanmelden voor 'Achterkant van de stad'

  de gegevens zijn niet verzonden omdat niet alle velden (correct) zijn ingevuld.
 • Kies hieronder de rondleiding(en) waarvoor jij je wilt aanmelden. Vergeet niet ruim voor aanvang van de activiteit je bandje(s) af te halen bij Zomerstad Centraal, op de Vismarkt. Hiermee heb je gratis toegang tot de locatie. (Leeftijd: 7+)

  Let op: Aanmelden kan uiterlijk tot maandag 6 augustus om 12:00 uur.  • Vul hieronder je gegevens in


  • Aantal kinderen en eventueel ouder(s)

  Zomerstad | 29 juli - 12 augustus

  Dit evenement is onderdeel van Zomerstad, een gratis zomerprogramma speciaal voor gezinnen met kinderen. Met creatieve workshops, wetenschapsspellen en springkussens beleven kids in het hoge noorden letterlijk het hoogtepunt van hun zomervakantie. Check zomer.groningen.nl/zomerstad voor een overzicht van alle activiteiten rondom Zomerstad.

  Deel deze pagina