De achterkant van de stad

De achterkant van de stad

Waar kom je uit als je door die ene deur gaat? Die deur in de winkel waarvan je ouders altijd zeggen dat je er bij weg moet blijven? Nieuwsgierige aagjes vinden op deze dag het antwoord op tal van vragen, want de stad biedt kinderen een figuurlijk én letterlijk kijkje in de keuken. Dit jaar met nieuwe en bekendere locaties. Denk hierbij aan aanvullingen als het Universiteitsmuseum, Pathé het politiebureau of het Groninger Forum. Ga mee met de gidsen en laat je verbazen over de wereld achter de stad. Inschrijven kan binnenkort via de website of natuurlijk bij Centraal Punt Zomerstad op de Vismarkt!

Kun je niet op 31 juli? Wees niet getreurd! Een week later, op 7 augustus, doen we het gewoon nog een keer dunnetjes over!

Zomerstad | 29 juli - 12 augustus

Dit evenement is onderdeel van Zomerstad, een gratis zomerprogramma speciaal voor gezinnen met kinderen. Met creatieve workshops, wetenschapsspellen en springkussens beleven kids in het hoge noorden letterlijk het hoogtepunt van hun zomervakantie. Check zomer.groningen.nl/zomerstad voor een overzicht van alle activiteiten rondom Zomerstad.

Deel deze pagina