De Helden van Oranje

De Helden van Oranje

In Koningsnacht 2018 brengt een select gezelschap Nederlandse topartiesten een bezoek aan het Stadspark in Groningen voor de tweede editie van Helden van Oranje. Van 18.00 tot 02.00 uur wordt een voorschot genomen op de feestelijkheden van Koningsdag, die in Groningen extra speciaal is vanwege de komst van het Koninklijk paar naar de stad. Op het podium in het Stadspark zijn optredens van onder anderen André Hazes en Wolter Kroes te verwachten.

Helden van Oranje is een typisch Nederlandse avond vol vertrouwde gezelligheid en muzikaal genot om de verjaardag van onze Koning feestelijk in te luiden. Naast Hazes en Kroes staan ook The Partysquad, Nielson, Lange Frans, Danny de Munk, Tim Douwsma, Team TNT, Robert Leroy en Wesley Bronkorst op het affiche in Groningen.

Groningen is voor de tweede keer toneel van de Helden van Oranje. Nederlands grootste artiesten brengen tijdens het gezelligste oranje meezingfeest van Nederland, een muzikale ode aan de Koning ter ere van zijn verjaardag. In 2017 is Helden van Oranje voor het eerst georganiseerd door 4PM Entertainment in samenwerking met E&A Events, mede vanwege de enorme populariteit van het Nederlands muziekgenre.

De kaartverkoop voor Helden van Oranje is van start gegaan via heldenvanoranje.nl. De prijs voor kaarten bedraagt € 5,= per stuk. Naast Groningen vindt ook een Helden van Oranje plaats in het Breepark in Breda.

Tickets

Bestel hier je tickets.

Deel deze pagina