Eurosonic Noorderslag: gratis evenementen

Eurosonic Noorderslag: gratis evenementen

Heb je geen kaartjes weten te bemachtigen voor Eurosonic Noorderslag? Niet getreurd! Tijdens Eurosonic Noorderslag zijn er voldoende gratis optredens op diverse podia in de Groninger binnenstad, waaronder de volgende highlights:

Eurosonic Air

Net als vorig jaar is ook deze editie de Grote Markt het decor van gratis optredens tijdens Eurosonic Air. Het zijn niet de minste namen die donderdag, vrijdag of zaterdag een gratis concert weggeven. Denk aan namen als Kraantje Pappie, Gallowstreet, Orange Skyline, Throes + The Shine en Hans Hannemann.
Lees meer over Eurosonic Air >>

Grunnsonic

Grunnsonic is het voor iedereen gratis toegankelijke showcasefestival van Groningse acts georganiseerd door POPgroningen dat tegelijk en in samenwerking met Eurosonic plaatsvindt. A Fugitive, Boyz in the Woods, Former, Kira Dekker en Santa Fé zijn slechts een kleine greep uit de Groningse talenten die tijdens Grunnsonic zullen optreden.
Lees meer over Grunnsonic >>

UUROOOSONIC

Tijdens Eurosonic staat ook De Uurwerker in het teken van de muziek. Hier is tijdens het muziekfestival UUROOOSONIC te vinden. Elke dag zullen er een aantal artiesten optreden in het café, waaronder Marsicans, Aphronova, Friends of Soul en Vikings in Tibet.
Lees meer over UUROOOSONIC >>

2 Meter Sessies

Op het intieme 2 Meter Sessies podium op Eurosonic Noorderslag presenteert het muziekplatform van Jan Douwe Kroeske drie dagen lang live showcases met veelbelovende muzikanten uit binnen- en buitenland. De line-up bestaat uit onder andere Dan Owen, The Grand East en Paceshifters.
Lees meer over 2 Meter Sessies >>

Hooghoudt Music Sessions

The Dog's Bollocks is van 11 t/m 13 januari het toneel van de 'Hooghoudt Music Sessions'. Onder meer The Cool Quest, Shary-An en Orange Maplewood zullen een optreden verzorgen.
Lees meer over Hooghoudt Music Sessions >>

CircleSonic

CircleSonic is een gratis singer-songwriterfestival in Groningen, dat jaarlijks tijdens Eurosonic Noorderslag wordt georganiseerd. De artiesten die in Huize Maas optreden, zijn bekenden uit de Groninger singer-songwriter wereld. Op zaterdag 14 januari kun je tussen 20.30 en 00.00 uur muziek verwachten van Kira, Lesley Baker, Robin IJzerman en Timo de Jong.
Lees meer over CircleSonic >>

Altersonic

Van 11 t/m 14 januari vindt de elfde editie van Altersonic plaats. Het gratis muziekevenement tijdens Eurosonic Noorderslag wordt gehouden op drie podia in de Drie Gezusters op de Grote Markt.
Lees meer over Altersonic >>

Platosonic

Plato en de Coffee-Company in de Oude Ebbingestraat zijn tijdens Eurosonic Noorderslag overdag the place to be. Hier zullen weer een flink aantal bands een showcase verzorgen, die ook op Eurosonic Noorderslag te vinden zijn. Vol is vol, dus kom op tijd.
Lees meer over Platosonic >>

Live 3FM Eurosonic Radio

De 3FM-studio is woensdag 11 t/m vrijdag 13 januari te vinden in De Winkel, ter hoogte van Grote Markt 35. Er komen weer een hoop leuke bands langs en jij kunt daar gewoon gratis en voor niks bij zijnKom dus gezellig langs om de DJ's aan het werk te zien, te genieten van live-sessies van artiesten die op het Eurosonic Noorderslag festival optreden of om nieuwe muziek te ontdekken.
Lees meer over Live 3FM Eurosonic Radio >>

Pleuropsonic

Pleuropsonic wordt elk jaar tijdens Eurosonic Noorderslag georganiseerd en biedt ruimte aan de alternatieve muziekscene. Liefhebbers van o.a. ska, punk, country, trash, rap en metal zitten hier helemaal op hun plek!
Lees meer over Pleuropsonic >>

Jagersonic

Na het succes van de afgelopen 3 edities organiseert Vera dit jaar voor de 4e keer tijdens ESNS haar eigen Jagersonic festival. Want 'kalm an is niks an!'.
Lees meer over Jagersonic >>

Meer inspiratie voor Eurosonic Noorderslag

Kijk voor het volledige aanbod aan evenementen en bijzonderheden tijdens Eurosonic Noorderslag op citytrip.groningen.nl/eurosonic.

Deel deze pagina