Grunnsonic

Grunnsonic

Grunnsonic is het voor iedereen gratis toegankelijke showcasefestival van Groningse acts georganiseerd door POPgroningen dat tegelijk en in samenwerking met Eurosonic plaatsvindt.

Woensdag 17 tot en met vrijdag 19 januari 2018 geniet je van live optredens van Groningse talentvolle acts verspreid over de hele stad. De crème de la crème van de Groninger muziekscene zal gaan spelen tijdens Grunnsonic. 

Line-up

Check de line-up op de poster of download de programmering voor Grunnsonic (.PDF)

Als een gezamenlijk initiatief tussen ESNS en POPgroningen is Grunnsonic de kans voor Gronings talent om zich te profileren tijdens hét muzikale weekend van Groningen. Tijdens het showcase festival wordt de stad Groningen overspoeld door muziekprofessionals, liefhebbers en acts uit de hele wereld. Grunnsonic maakt het mogelijk dat liefhebbers die geen kaartje konden bemachtigen voor Eurosonic Noorderslag ook een uitstekend muzikaal weekend kunnen hebben. Meer info: Grunnsonic.nl

Meer Eurosonic Noorderslag

Tijdens Eurosonic Noorderslag worden er in Groningen veel evenementen en andere activiteiten georganiseerd. Bekijk het complete Eurosonic Noorderslag-overzicht hier.

Deel deze pagina