Kadepop

Kadepop

Kadepop is een uniek en intiem popfestival voor jong & oud, met inter- én nationale namen in en rondom de voormalige Suikerfabriek te Groningen! Kortom; ongeraffineerd, gesuikerd uniek!​​​​​​​

Kadepop is de toegift van het festivalseizoen, waar je verrast wordt door opkomende inter- én nationale namen. Kadepop word georganiseerd door vrijwilligers en heeft geen winstoogmerk. Gedreven door passie, urban en selfmade slaagt Kadepop er elk jaar in een fantastisch festival neer te zetten.

Dit jaar zal Kadepop natuurlijk weer plaats vinden op het voormalig Suikerunieterrein 'De Suiker' in Groningen. De Suiker is inmiddels uitgegroeid tot een uniek stukje open festival landschap, met prachtige locaties zoals het Stadslab, de EM2, Paradigm, De Wolkenfabriek en het Zeefgebouw.

Het Stadslab zal dit jaar voor het eerst haar deuren openen tijdens Kadepop, waardoor er een bijzonder podium ontstaat met de mooiste sunset van Groningen. Tevens zal er gebruik gemaakt worden van de popzaal EM2, De Wolkenfabriek en natuurlijk het industriele en inmiddels vertrouwde Zeefgebouw. 

Gelegen vlak naast de binnenstad van Groningen en aan de kade van het Hoendiep vormt dit fraaie stukje industrieel erfgoed een prachtig décor.

 

Deel deze pagina