Kinderboekenweek: vier de vriendschap

Kinderboekenweek: vier de vriendschap

In het Groninger Forum kun je tijdens de Kinderboekenweek, van 3 tot en met 13 oktober, de vriendschap vieren. Niet voor niets, want het thema van deze boekenweek is ‘Vriendschap: kom erbij!’.

Bezoekers kunnen er de Grote Vriendschaptest doen, of als een heuse journalist meewerken aan de Vriendschapskrant. 'Echte' journalisten sturen je op pad met tips, trucs én een perskaart om smeuïge verhalen te verzamelen, of maak samen met een 'echte' illustrator de mooiste tekeningen voor in de krant. Samen met je allerbeste vriend model staan voor een spectaculaire foto, voor een advertentie in de krant, kan ook.

De Kinderboekenweek wordt op 13 oktober afgesloten met het Best*Friends*Forever festival: een festival voor alle vrienden vanaf 8 jaar en natuurlijk ook voor hun (groot)ouders, neefjes en nichtjes en buren. Jozua Douglas, de schrijver van het Kinderboekenweekgeschenk 2018, vertelt en signeert en je kunt een echte (afwasbare) vriendschapstattoo laten zetten. Ook de Vriendenkrant gelanceerd. En dan is er ook nog Teenz!, dat live optreedt.

Kijk voor meer informatie op de website van het Groninger Forum

Deel deze pagina