Maak Festival

Maak Festival

Zaterdag 20 mei vindt de volgende en vijfde editie van het Maak Festival Groningen plaats. Het Maak Festival is hét podium voor techniek, creativiteit en vindingrijkheid dat tweejaarlijks wordt georganiseerd door een aantal enthousiaste makers uit Groningen (stichting MF050) en het Groninger Forum.

Maak Festival: expo, doen & maken, kijken & beleven, talks en ieder uur een droneshow!

Vanuit het hele land zijn makers naar Groningen gekomen om hun nieuwste project te presenteren. Ze laten het je graag zien en vertellen er alles over bij de Maker Talks. Daarnaast kijk je je ogen uit bij de expositie en mag je ook nog eens overal aan zitten en zelf mooie dingen maken! Als kers op de taart is er vanaf 11.00 uur elk uur een droneshow in het Grand Theatre.

Een aantal highlights uit het programma: de vliegende kat genaamd de orvillecoptor, en zijn vliegende broertjes de ostrichcoptor (struisvogel) en de proctorcoptor (rat), de fair grounds (een vrolijke verzameling nostalgische kermisattracties), DYI DNA (haal DNA uit een aardbei), maak je eigen Tetris-zeefdruk en natuurlijk de eerder genoemde droneshow!

Het Maak Festival is hét podium voor techniek, creativiteit en vindingrijkheid dat tweejaarlijks wordt georganiseerd door een aantal enthousiaste makers uit Groningen (stichting MF050) en het Groninger Forum.

Maak Festival 2017 - Zaterdag 20 mei
Doorlopend programma: 10.00 – 17.00 uur
Groninger Forum, locatie Oude Boteringestraat 18, Groningen

Droneshow: 11.00 – 17.00 uur
Grand Theatre, Grote Markt 35, Groningen

Entree: € 5,00 (early-birdtickets, verkrijgbaar t/m 14 mei), € 7,50 (normaal), € 3,50 (13 t/m 17 jaar), kinderen t/m 12 jaar gratis entree Meer informatie via groningerforum.nl/maakfestival, kaartverkoop via website en kassa Oude Boteringestraat 18.

 

Deel deze pagina