Open Nederlandse Quiz Contest in Martinikerk

Open Nederlandse Quiz Contest in Martinikerk

Zaterdag 3 februari 2018 vindt alweer de negende editie van de Open Nederlandse Quiz Contest (ONQC) plaats in de Martinikerk te Groningen. Het belooft weer een gezellige en spannende quizavond te worden in een prachtige ambiance!

Nationale en internationale teams zullen strijden om de titel van het ‘Beste Quiz Team van 2018’. Daarnaast zal er een speciale prijs zijn voor het ‘Beste Studenten Quiz Team van 2018’. In de Martinikerk in Groningen zullen verschillende rondes worden voorgelegd door onze quizmaster. De quiz zal bestaan uit negen spannende vragenrondes die onder andere gaan over showbizz, nieuws, geschiedenis en topografie. In totaal zullen er twee muziekrondes, twee fotorondes en vijf rondes met algemene kennisvragen voorbij komen.

Wil jij samen met je team je kennis testen of hebben jullie je zinnen gezet op revanche of gewoon een gezellige avond? Schrijf je dan in met maximaal 5 personen per team voor de Open Nederlandse Quiz Contest 2018 op zaterdag 3 februari!

De Open Nederlandse Quiz Contest begint om 19.00 uur.

De kosten voor deelname aan de ONQC zijn €40,- per team (max. 5 personen). Het is ook mogelijk om één van de onderstaande arrangementen te kiezen.

Borrel arrangement €135,- per team (max. 5 personen)

– Quiz deelname
– 4 consumpties per persoon
– Tapas hapjes

3-gangen diner arrangement €250,- per team (max. 5 personen)

– Welkomstdrankje
– 3-gangen diner voorafgaand aan de ONQC
– Quiz deelname
– 6 consumpties per persoon

www.opennederlandsequizcontest.nl

Deel deze pagina