Splash Your City (Afgelast)

Splash Your City (Afgelast)

Spetterende afsluiter van de zomervakantie in Groningen!

Van 1 t/m 3 september, het laatste weekend voordat het nieuwe studiejaar begint, komt de grootste pop-up waterglijbaan van Europa naar Groningen. Net na de introductieweek voor de studenten is er nog een ‘spetterend’ feest. De 150 meter lange waterglijbaan van Splash komt te liggen in het stadspark.

Splash Your City is dit jaar helaas geannuleerd. Lees hier het bericht van Splash op Facebook:

"Lieve Groningers,

Wij hebben minder fijn nieuws. Naar aanleiding van gesprekken met verschillende partijen die belang hebben bij Splash in Groningen worden wij helaas genoodzaakt het evenement op een andere datum/locatie te organiseren.

Dit is een traject dat niet 1, 2, 3 opgelost is. Om die reden kiezen wij ervoor om het evenement zoals het nu is te annuleren en een geschikte datum en locatie uit te zoeken in de zomer van 2018.

Alle mensen die al massaal kaarten gekocht hebben krijgen uiteraard hun geld terug. Wij willen daarnaast ook alle media hartelijk bedanken voor de gigantische steun tot zover. (SikkomNU.nlEr Gaat Niets Boven GroningenRTV NoordGroninger Internet Courant, etc.) Hopelijk zijn jullie volgend jaar weer bereid ons zo in de Groningse spotlights te zetten. Top!

Ons advies: Blijf ons volgen! Wij gaan jullie in 2018 verrassen met een gigantische glijbaan en een spetterend event."

Facebookpagina Splash: https://www.facebook.com/splashwaterslides/

Afgelopen jaar vond de eerste pop-up waterglijbaan van Nederland plaats in Nijmegen. Destijds genoten circa 6.000 ­­deelnemers en veel meer toeschouwers van de allereerste pop-up waterglijbaan midden in een Nederlandse stad. Dit jaar komt een verbeterde versie van Splash Your City naar Groningen. De baan is 150 meter lang en de organisatie verwacht dat er snelheden van +/- 35 km/u behaald worden.

Het evenement zal een perfecte gelegenheid zijn om nieuwe studenten te leren kennen of om onder het genot van een biertje na te praten over je vakantie. Het draait dus niet alleen om het glijden. Het is een feest met muziek, eten en drinken.

Het evenement in Groningen begint op vrijdag 1 september en duurt t/m zondag 3 september. ‘Early Bird’ kaarten voor deze editie zijn voor € 12,50 te koop. Hiermee mogen deelnemers op een dag naar keuze 2,5 uur lang onbeperkt glijden.

Meer informatie is te vinden op de website en de Facebookpagina van Splash.
www.splashyourcity.com

Deel deze pagina