Stukafest Groningen

Stukafest Groningen

Een knallend optreden tussen de kratjes bier en studieboeken, een cabaretier aan de eettafel of een toneelstuk bijwonen vanaf de bank? Bij Stukafest Groningen is alles mogelijk, want tijdens dit festival worden studentenkamers omgetoverd tot mini-theaters.

Al voor de 12e keer op rij vindt in februari Stukafest plaats in 15 studentenkamers in Groningen en nog steeds weet het festival zich elk jaar te verbeteren. Met een programma vol muziek, theater, dans, film en nog veel meer boeit Stukafest de vele bezoekers. De bezoeker heeft verder zelf de touwtjes in handen en kiest zijn drie favoriete acts per avond. Tussen de rondes door fietst of loopt de bezoeker door de binnenstad van Groningen naar de volgende studentenkamer. Na drie intieme concerten is er nog genoeg tijd om tijdens het eindfeest te dansen in Vera. Ook hier behoudt Stukafest zijn gevarieerde karakter. Zien we je daar?

Jong, oud, student, niet-student; iedereen is welkom!

Ps. In de studentenkamers kun je voor maximaal 1 euro een drankje kopen. Vergeet dus niet wat contant geld mee te nemen!

  • Het programma is als volgt:
  • Ronde 1 - 20:30 tot 21:00
  • Ronde 2 - 21:30 tot 22:00
  • Ronde 3 - 22:30 tot 23:00
  • Afsluiting - 23:00 tot 04:00 @Poppodium VERA

Met een programma vol muziek, theater, dans, film en nog veel meer boeit Stukafest de vele bezoekers. In alle kamers zal een artiest een programma aanbieden van 30 minuten. In totaal worden er drie rondes gepland. Naderhand is er nog genoeg tijd om tijdens het eindfeest te dansen. Een festival dat je niet mag missen!

Meer informatie vind je op de website van Stukafest.

Deel deze pagina