Theater op locatie: Missie zkt. Massa

Theater op locatie: Missie zkt. Massa

Liefhebbers van theater op bijzondere locaties kunnen vanaf donderdagavond 3 mei genieten van een bijzonder evenement op het SimmereN-terrein in Groningen: Missie zkt. Massa. Dit theaterspektakel van Peergroup Locatietheater gaat op 3 mei in première en is daarna nog op verschillende data in mei, juni en juli in Groningen te zien. 

Missie zkt. Massa is een energieke, humoristische en rauwe voorstelling waarin de diepe kloof tussen ideaal en werkelijkheid centraal staat. Een voorstelling die zich op unieke locaties afspeelt en waar zowel de adrenaline als het idealisme vanaf spat.

Revolutionaire Roadshow

Thijs Prein en Merijn de Jong rijden als Viktor Chlebnikov en Vladimir Majakovski in een terreinwagen met oplegger door het land. Eenmaal aangekomen op de schroothoop stallen de revolutiekunstenaars hun pop-up decor uit en begint een wonderlijke aanklacht tegen de conformistische mens die maar niet in actie wil komen tegen het kapitalisme.

Het scenario is van Ko van den Bosch en de regie is in handen van Peter Vandemeulebroecke & Ko van den Bosch.

De voorstelling is op meerdere data in mei, juni en juli te zien bij Simmeren Schroot BV aan de Winschoterweg 1-a te Groningen.

www.peergroup.nl

Deel deze pagina