Tineke Schouten- T-Splitsing

Tineke Schouten- T-Splitsing

Keuzes maken, we doen het iedere dag. Kleine nietszeggende beslissingen over welke kleur sokken te dragen tot belangrijke levensveranderende keuzes om een baan op te zeggen en met alle hebben en houwen te vertrekken naar het buitenland. Maar: het maken van de ene keuze sluit zo vaak andere interessante richtingen uit. 26 januari om 20.00 uur in MartiniPlaza. 

In haar theatershow kijkt Tineke Schouten nog eens goed naar haar eigen keuzes die ze in de loop van haar leven heeft gemaakt. Wat zou er gebeurd zijn als zij de andere afslag op de T-splitsing had genomen? Bijvoorbeeld als haar vader in Tilburg zijn supermarkt was begonnen. Of haar man zijn vastgoedplan van Portugal had doorgezet. Was ze dan nu nog steeds makelaar in Portugal of had ze in Tilburg de majorette opgefleurd?

T-Splitsing is meer dan ooit een persoonlijke show. Maar uiteraard komen ook de nodige typetjes voorbij, zoals de vriendin van Mark Rutte en uiteraard Bep Lachebek. Een ding staat vast: als de afslag ‘Theater’ op het bordje staat, neem je die.

Datum
vrijdag 26 januari 2018 – 20:00uur

Entree
€ 37,50
Inclusief pauzedrankje en garderobe, exclusief € 2,- servicekosten

Meer informatie

Deel deze pagina