Toneelstuk in één dag

Toneelstuk in één dag

Maak onder professionele begeleiding in één dag je eigen toneelstuk op een echt podium met de hulp van regisseur Sander Roux. Natuurlijk mag je daarna het toneelstuk spelen voor een live publiek. (Aanmelden kan hieronder)

Heb je geen zin om toneel te spelen? Kom langs bij Zomerstad Centraal op de Vismarkt voor een mini-cursus poffertjes maken met Ids Blaauw!

Aanmelden voor 'Toneelstuk in één dag'

  de gegevens zijn niet verzonden omdat niet alle velden (correct) zijn ingevuld.
 • Meld je om 11:45 uur bij Zomerstad Centraal op de Vismarkt en neem je polsbandje in ontvangst. Hiermee krijg je gratis toegang tot de locatie. Vervolgens lopen jullie om 12:00 uur naar Oosterstraat 13A, waar de workshop plaatsvindt. Kinderen (of ouders) moeten zelf hun lunch meenemen.

  Om 16:00 uur barst het spektakel los en zullen de kinderen een voorstelling geven voor ouders, opa’s oma, en andere belangstellenden.

  Let op: Aanmelden kan uiterlijk tot vrijdag 3 augustus om 12:00 uur. Er is plek voor 15 kinderen, dus meld je snel aan! (Leeftijd: 6+)


 • Vul hieronder je gegevens in


  • Aantal kinderen en eventueel ouder(s)

  Zomerstad | 29 juli - 12 augustus

  Dit evenement is onderdeel van Zomerstad, een gratis zomerprogramma speciaal voor gezinnen met kinderen. Met creatieve workshops, wetenschapsspellen en springkussens beleven kids in het hoge noorden letterlijk het hoogtepunt van hun zomervakantie. Check zomer.groningen.nl/zomerstad voor een overzicht van alle activiteiten rondom Zomerstad.

  Deel deze pagina