Within Temptation European Tour

Within Temptation European Tour

Within Temptation heeft deze week een grote Europese tour aangekondigd die in de herfst van 2018 zal plaatsvinden. De tour brengt de band naar 33 steden in 18 landen, waaronder 25 november 2018 naar MartiniPlaza.

De tournee komt na een lange pauze van de band, waarover leadzangeres Sharon den Adel zegt: “Na de laatste tour ging ik door een moeilijke periode. Ik realiseerde me dat ik tijd voor mijn familie en mezelf nodig had. Daar bovenop kwamen ook tegenslagen in de persoonlijke sfeer, waardoor ik mezelf ging afvragen; wil ik dit leven met de band nog wel. Alles was teveel. Maar door het werken aan mijn solo-project “My Indigo” (waarvan vorige week de eerste single verscheen, red.) kreeg ik ook de inspiratie terug om songs te schrijven voor een nieuw Within Temptation-album.”

De Europese tour is onderdeel van een in 2018 nieuw te verschijnen album en is de opvolger van het in 2014 verschenen album “Hydra”. In de afgelopen 20 jaar heeft de symphonische rockband meer dan 250 miljoen Youtube-views, 200 miljoen streams en 3,5 miljoen albums en DVDs verkocht in meer dan 60 landen.

Meer info en tickets

Deel deze pagina