Wonen&Co de Beurs in Martiniplaza

Wonen&Co de Beurs in Martiniplaza

Zin in een woonfeestje? Het leukste woonevenement van ’t Noorden keert van donderdag 15 tot en met zondag 18 maart terug! Wonen&Co de beurs bombardeert Groningen traditioneel één weekeinde per jaar tot dé woonhoofdstad van Nederland.

Ruim 400.000 paar voeten liepen de afgelopen twaalf edities, pak ‘m beet, ruim 0,5 miljoen kilometer kriskras door de Groninger MartiniPlaza. Zij lieten zich inspireren. Verrassen. Wilden erbij zijn. Waarbij? Het grootste woonfestival van Noord-Nederland. In 2018 stoomt Wonen&Co de beurs door. Met de mooiste merken, leukste bedrijven, nieuwste designs en gekke snacks. Het thema dit jaar: Echt Wonen&Co.

Echt en eerlijk in 2018
Helemaal nieuw is ‘ie niet, populair blijft ‘ie in 2018 wel: de natuurlijke en eerlijke interieurtrend. Van 15 tot en met 18 maart omarmd door Wonen&Co de beurs. Echte materialen, eerlijke ontwerpen en producten. Veel groen en hout. Het is niet voor niets dat ‘Heart Wood’ is gebombardeerd tot de trendkleur van 2018. De kleur combineert immers zo goed met natuurlijke materialen. Ontwerpers van nu maken steeds meer een vuist tegen massaproductie en kiezen voor duurzame producten. Wonen&Co de beurs gunt ambacht de schijnwerpers, maakt rauw lekker en laat de Noord-Nederlandse expert aan het woord.

www.wonenenco.nl

Deel deze pagina