ZomerWelVaart

ZomerWelVaart

Het A-kwartier vormt van 28 t/m 30 juli 2017 weer het sfeervolle decor van het zomerfestival ZomerWelVaart. Aan de Hoge der A liggen dit jaar zes prachtige historische schepen waarop verschillende activiteiten plaatsvinden, van lezingen tot filmvoorstellingen en muziekoptredens. Dit jaar staat de Hanzegeschiedenis centraal.

Gevarieerd programma
Niet alleen op de schepen zelf, ook aan de wal is van alles te beleven. Zo tonen lokale kunstenaars in verschillende galerieën en expositieruimtes hun werk en staan de kades vol met kraampjes van de waddenmarkt en de Zeldzaam Mooie Markt. De naam doet het al vermoeden: hier kun je shoppen voor allerlei unieke, originele en handgemaakte spulletjes en vintage- en retro-artikelen. Op de Vishoek zijn eetkraampjes te vinden, er is muziek en daar is ook het Kidsplein. De Verhalen van Groningen en het Noordelijk Scheepvaartmuseum zorgen weer voor een inhoudelijk programma. Liever zelf het water op? Er kan gesupt worden en de rondvaartboot het Groningsveer doet kleine tours langs het festivalterrein. Kortom: vermaak voor het hele gezin! 

ZomerWelVaart is gratis toegankelijk.

Kijk op www.zomerwelvaart.nl voor het volledige programma en de facebookpagina van het festival voor de laatste ontwikkelingen. 

Deel deze pagina