Art Carnivale

Art Carnivale

Alweer 10 Jaar Art Carnivale, dat wordt een feest om niet te missen! We laten bijzondere momenten uit de afgelopen jaren herleven maar kijken tegelijk vooruit naar unieke ontwikkelingen die op stapel staan: kom en beleef deze zomer het ultieme ‘nu’ tussen verleden en toekomst.

Met veel kunst, muziek, theater, lekkernijen, kinderactiviteiten en een grote creatieve markt in het prachtige strandpark aan het Schildmeer is er op Festival Art Carnivale voor iedereen wat te beleven. Ieder jaar anders en altijd weer vernieuwend.

Art Carnivale is een echt familiefestival: het evenement is niet aan leeftijd of culturele achtergrond gebonden. Het is een ontmoetingsplaats voor jong en oud en biedt een haast ondenkbare ervaring voor iedereen die op zoek is naar zowel ontspanning en gemoedelijkheid als een onvergetelijke culturele en kunstzinnige belevenis.

Naast het elk jaar weer verrassende, en soms bijna overvolle, programma is Festival Art Carnivale dus vooral de plek om de drukte van alledag even lekker te vergeten en samen te genieten van al het moois dat deze drie dagen lang voorbij komt…

Meer info>>

Deel deze pagina