Al fietsend op de hoogte van de grootste bouwprojecten in Groningen

woensdag 29 april 2015

Al fietsend op de hoogte van de grootste bouwprojecten in Groningen

Vanaf vandaag kun je met een app op je smartphone te fiets een rondleiding volgen langs een aantal grote bouwprojecten in Groningen. De Groningen Vernieuwt fietsroute brengt je naar de locaties waar de stad de komende jaren flink verandert. 

Onder andere de nieuwe culturele publiekstrekker het Groninger Forum, de ombouw van de zuidelijke ringweg, de wijzigingen op en om het spoor en de vernieuwing van het Hoofdstation komen aan bod. De route is te vinden in de Groningen Routes-app van Marketing Groningen. Deze app bevat wandel- en fietsroutes door stad en regio en is gratis te downloaden.

Android: Google Play
iOs: App Store

Grote bouwprojecten in beeld gebracht

In de ‘Groningen Vernieuwt’ fietsroute staan de grote bouwprojecten die op dit moment en de komende jaren in Groningen worden uitgevoerd centraal. De route start bij het informatiecentrum van Groningen Vernieuwt op de Grote Markt en laat je al fietsend zien en horen wat de plannen zijn rond het Groninger Forum,  de zuidelijke ringweg, het spoor en het Hoofdstation. De route is 7,5 km lang en voert je langs 12 verschillende luisterpunten.

Deel deze pagina