EGNBG viert 50.000 volgers met ballonvaart

woensdag 22 juni 2016

EGNBG viert 50.000 volgers met ballonvaart

De officiële Facebookpagina “Er gaat niets boven Groningen” heeft woensdag de 50.000ste volger bereikt en de teller tikt door. De toeristische pagina toont alles wat je moet weten over Groningen. Ter ere van deze mijlpaal worden er 5 x 2 ballonvaarten met de Er gaat niets boven Groningen-luchtballon verloot onder de reacties. Ook de 50.000ste volger wint een ballonvaart.

De Er gaat niets boven Groningen -fanpage op Facebook bereikte vandaag de 50.000ste volger. Het platform bundelt alle interessante en relevante wetenswaardigheden over de stad en provincie Groningen. Alles wat je moet weten over evenementen, bezienswaardigheden, uitgaan, eten, drinken, bijzondere plekken en uitstapjes kun je vinden op deze pagina. De liefhebbers van Groningen weten de pagina goed kunnen vinden, blijkt uit de enorme hoeveelheid volgers.
 

Ballonvaarten in de Er gaat niets boven Groningen-luchtballon

Om te vieren dat de 50.000 volgers is bereikt, heeft de pagina twee weken geleden een winactie uitgezet. De volgers konden in het bericht over de naderende mijlpaal aangeven welk uniek stukje Groningen zij willen zien vanuit de lucht. Onder de honderden reacties worden komende week 5 x 2 ballonvaarten met de Er gaat niets boven Groningen-luchtballon verloot. Ook de 50.000ste volger zal beloond worden met een rondvaart in de lucht.

www.facebook.com/ergaatnietsbovengroningen

Deel deze pagina