Breng je stem uit op ‘Spot Groningen’

donderdag 29 juli 2010

Breng je stem uit op ‘Spot Groningen’
Spot Groningen, waarbij Groningers en toeristen zelf hun eigen tv-commercial over Groningen kunnen maken, is genomineerd door de VVV Rob de Bes Award 2010. Omdat het publiek bepaalt wie er uiteindelijk met de prijs naar huis gaat, roept Marketing Groningen iedereen die de stad en provincie een warm hart toedraagt vooral op het Groningse initiatief te stemmen!

In totaal zijn er tien genomineerden. Behalve Spot Groningen zijn dat onder andere het Anne Frank Huis in Amsterdam en attractiepark Slagharen. Tot en met 1 september kan iedereen zijn stem uitbrengen op www.vvvrobdebesaward.nl.

De vijf genomineerden met de meeste stemmen worden voorgedragen aan een vakjury, die de definitieve winnaar bepaalt. De winnaar krijgt een award en een geldbedrag van 10 duizend euro.

In mei van dit jaar won het project ‘Spot Groningen’ al de prijs voor de beste reclamecampagne van het Noord-Oost Nederland. De prijs van het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA) is in het leven geroepen om marketingtalent uit Noord-Nederland onder de aandacht te brengen en te stimuleren. De prijs werd voor de tweede keer uitgereikt.
 

Deel deze pagina