Containerhostel op voormalig Suikerunieterrein

donderdag 14 april 2016

Containerhostel op voormalig Suikerunieterrein

Overnachten in een container? Het kan binnenkort op het voormalige Suikerunieterrein in de stad. Hier opent nog voor de zomer containerhostel Rebel Rebel. 

Bedenkers Annika en Anna willen met o.a. oude zeecontainers wordt een duurzame nederzetting gebouwd op het voormalig Suikerunie terrein. Het moet een gezellig plek worden waar gasten niet alleen prettig kunnen overnachten, maar waar bezoekers ook op een unieke en onvergetelijke wijze kennis kunnen maken met Groningen. De Dames van Rebel Rebel willen niet alleen een overnachting verzorgen, maar er een 'full Groningen-experience' van maken. Denk aan alternatieve wandel-, fiets- en kanotours, Barbeques&Beer, vintage shoppen, yoga in de buitenlucht, nachtelijke potjes Risk en meer.

In eerste instantie is er in het hostel plek voor dertig gasten. Op termijn moet er op het terrein ook een terras aan het water komen en moeten de gasten met een bootje naar de binnenstad toe kunnen. Het containerhostel ligt vlakbij een undergroundclub, een restaurant, een werkplaats voor kunstenaars en een festivalterrein. 

Kijk voor meer informatie op de pagina rebelrebelhostel.com.

Anna en Annika

Deel deze pagina