DOT Groningen organiseert fotowedstrijd

maandag 04 september 2017

DOT Groningen organiseert fotowedstrijd

Hoe leuk zou het zijn om je eigen foto terug te zien in een expositie bij DOT? Twijfel niet, pak je camera en grijp deze kans! Na het grote succes van de vorige foto-expositie organiseert DOT een fotowedstrijd voor professionele en amateur fotografen. Het thema van de fotowedstrijd is ‘eten’.  De uiterste inzenddatum is 15 september. 

DOT is een relaxte gastrobar in multifunctionele, creatieve omgeving in Groningen, gelegen in het Ebbingekwartier. DOT organiseert voor de tweede keer een foto-expositie.  De zeven beste inzendingen worden op groot formaat geprint en voor circa 4 maanden tentoongesteld op het terras van DOT. De ingezonden foto’s worden door een vakjury beoordeeld.   

Meedoen? 

Maak minimaal één zwart-wit of kleurenfoto dat aansluit op het thema ‘eten’. Geef in een korte beschrijving aan waarom jouw foto iets met het thema ‘eten’ te maken heeft. Wees creatief en durf ons te verrassen. Fotografen kunnen hun inzendingen mailen naar sebastiaan@boscatering.nl. Zorg ervoor dat je de foto in de hoogst mogelijke resolutie bewaart voor het geval je tot de winnaars behoort. Prijswinnaars krijgen woensdag 20 september persoonlijk bericht. 

Blijf op de hoogte via Facebook of de website van DOT. 

Deel deze pagina