Early bird kaartverkoop De Nacht van Kunst & Wetenschap van start

vrijdag 18 maart 2016

Early bird kaartverkoop De Nacht van Kunst & Wetenschap van start

De early bird kaartverkoop voor De Nacht van Kunst & Wetenschap is gestart. De zevende editie van het festival vindt plaats op zaterdag 4 juni in de binnenstad van Groningen. 

Tot en met zondag 27 maart is een beperkt aantal goedkope kaarten online verkrijgbaar via www.denachtvankunstenwetenschap.nl. Tijdens deze voorverkoop kost een kaartje voor het festival 10 euro. Daarna kost een kaartje 15 euro.

Ook de eerste namen die op het programma staan, zijn inmiddels bekend. Zo zijn er optredens van Raoul Heertje, Hans Aarsman, Susan Smit, Katinka Polderman en Simone van Saarloos. Muziek is er van I Am Oak, Gospel Sessions, SKIP & DIE, Sofie Letitre, Lea Kliphuis en All We Are. Tijdens de Nacht van de Kunst & Wetenschap komen er 150 programmaonderdelen voorbij, die het thema ‘het hart’ vanuit verschillende invalshoeken benaderen: van speeddating met robots en hartmetingen tot spannende installaties en optredens rond lust & liefde.

De reguliere kaartverkoop begint op 1 april. Vanaf 1 april zijn kaarten niet alleen online verkrijgbaar, maar ook bij het Groninger Forum, locatie Oude Boteringestraat en Hereplein, en bij de VVV op de Grote Markt. Een kaart geeft toegang tot het gehele festivalprogramma op zaterdag 4 juni. 

Deel deze pagina