Eerste namen Eurosonic Noorderslag bekend

dinsdag 18 september 2018

Festival Eurosonic Noorderslag (ESNS) heeft onlangs de namen van de eerste acts, bands en artiesten bekendgemaakt die tijdens de aankomende editie het podium beklimmen. Eurosonic Noorderslag staat op de agenda van 16 tot en met 19 januari volgend jaar.

De organisatie maakte medio september de namen van 29 opkomende acts bekend. Ze zijn geselecteerd in samenwerking met radiozenders uit de Europese Unie. Namens de NPO en 3FM zijn Rimon en San Holo geselecteerd op naar Groningen af te reizen.

De Amsterdamse Rimon bracht in januari haar debuutsingle en video Grace uit. De Zoetermeerse dj en producer San Holo is bekend van de single I Still See Your Face.

De datum voor de start van de voorverkoop wordt binnenkort bekendgemaakt. Elke editie van Eurosonic staat een ander land centraal. Dit jaar zijn voor het eerst twee landen benoemd als focusland: Tsjechië en Slowakije.

Festival Eurosonic Noorderslag (ESNS) trok afgelopen editie ruim 40.000 bezoekers, uit 42 landen. In totaal stonden er ruim 350 acts geprogrammeerd.

Meer informatie>> 

Deel deze pagina