Extra stadswandelingen in juli en augustus

dinsdag 27 juli 2010

Extra stadswandelingen in juli en augustus
Zin om de stad Groningen al wandelend te ontdekken in het zomerseizoen? Wandel dan, tot en met 31 augustus, mee met een van de gidsen van de VVV.

De wandelingen vinden plaats op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag om 13.00 uur én op zaterdag om 11.00 uur en 13.00 uur. Een deskundige gids neemt de wandelaars mee op een 1,5 uur durende tocht door de historische binnenstad van Groningen.

Speciaal voor de VVV-stadswandelingen opent de provincie Groningen op 27 juli, 3 augustus en 10 augustus en op woensdag 28 juli, 4 augustus en 11 augustus de deuren van het oude, monumentale provinciehuis aan het Martinikerkhof. Wandelaars krijgen op deze data de unieke mogelijkheid om de Statenzaal en Gedeputeerdenkamer te bezichtigen. Commissaris van de koningin Max van den Berg heet de wandelaars van harte welkom in een kort filmpje dat voorafgaand aan de rondleiding in het provinciehuis wordt vertoond.

De wandelingen starten bij de VVV Groningen aan de Grote Markt en worden verzorgd door een professionele gids van de VVV.

Aanmelden kan via de VVV Groningen: 0900-2023050 of info@vvvgroningen.nl of op de dag zelf bij de VVV-winkel aan de Grote Markt.
 

Deel deze pagina