Fotowedstrijd Infoversum

woensdag 23 april 2014

Fotowedstrijd Infoversum

Het aftellen kan beginnen: in juni van dit jaar opent het voor Nederland unieke Infoversum op het Ciboga-terrein de deuren. Voor amateurfotografen kan de voorpret al beginnen met een speciale wedstrijd. Wie de koepel het mooist op de gevoelige plaat vast weet te leggen, krijgt een plekje op de openingstentoonstelling, die te zien is van juni tot en met september.

In het Infoversum komen wetenschap, cultuur en bedrijfsleven op een bijzondere manier samen. Het gebouw heeft de eerste digitale 3D-filmzaal van Nederland. In de koepel, met een doorsnede van 24 meter, worden straks films geprojecteerd. De kijkers van de film ondergaan daarmee een volledig ruimtelijke beleving.

Het Infoversum belooft een ware topattractie te worden. Wereldwijd zijn er slechts twintig vergelijkbare theaters. Het gebouw moet jaarlijks zo'n tweehonderdduizend tot driehonderdduizend bezoekers trekken.

In juni van dit jaar gaan de deuren open voor het publiek. Dan is ook de openingstentoonstelling te zien. De tentoonstelling toont de totstandkoming van het Infoversum maar ook de winnende foto van de wedstrijd krijgt een plekje op de expositie.

De inzendingen worden beoordeeld door een vakkundige jury. Meedoen kan tot 1 juni, de voorwaarden zijn te vinden op de Facebook-pagina van Infoversum, www.facebook.com/infoversum.

Deel deze pagina