Gezelligheid, sfeer en warmte in en rond de Fraeylemaborg

woensdag 25 november 2009

Gezelligheid, sfeer en warmte in en rond de Fraeylemaborg
De Fraeylemaborg in Slochteren is in de donkere dagen rond kerst een sprankelend lichtje in de duisternis, dat jaarlijks honderden bezoekers weet te lokken. Zij komen af op de sfeer en gezelligheid van de uitzonderlijke activiteiten die er in december worden georganiseerd.

Van een kleinschalige Zweedse Kerstmarkt, tot Kerstpracht en Kaarslichtavonden: een bezoek aan de oude borg maakt juist in deze donkere dagen diepe indruk op jong en oud. Nostalgie en kaarslicht staan garant voor een sfeervol evenement.

De Zweedse Kerstmarkt is een kleinschalige kerstmarkt in het restaurant van de boerderij. Deze wordt gehouden op zaterdag 12 en zondag 13 december, vanaf ’s morgens elf uur.

‘Kerstpracht op Fraeylema’ is een tussen 12 en 27 december een evenement waar studenten van TerraNext uit Eelde laten zien hoe je een fraaie en originele kerstdecoratie kunt maken. Alle bezoekers kunnen er inspiratie op doen voor hun decoratieve activiteiten thuis.

Voor ouders met (jonge) kinderen is een kaarslichtavond altijd een succes. De avond houdt in een rondleiding door de kaarsverlichte borg, zodat u eeuwen terug gaat in de tijd. Ook het voorterrein is sprookjesachtig verlicht.

Reserveren voor de Kaarslichtavond is noodzakelijk, alleen telefonisch: 0598-421568.

www.fraeylemaborg.nl
 

Deel deze pagina