Groningen in teken van 050&Mode

maandag 29 mei 2017

Groningen in teken van 050&Mode

Anna Nooshin, een van de bekendste en meest populaire mode-bloggers van Nederland, komt zaterdag 23 september naar Groningen voor de opening van het fashion event 050&Mode. Dat wordt een van de grootste mode-evenementen in het Noorden, dankzij de medewerking van meer dan honderd modewinkels. Samen geven zij een beeld van de nieuwste ontwikkelingen op mode-gebied en van wat het in het Noorden allemaal verkrijgbaar is.

De Groningen City Club, organisator van het evenement 050&Mode is er ‘hartstikke trots!’ op dat de invloedrijke blogster naar Groningen komt voor enkele bijdragen aan dit mode-evenement.

Anna Nooshin is oprichtster van het zeer succesvolle blog NSMBL en schrijfster van het boek ‘On Top’. Deze jonge en ondernemende vrouw weet wat precies wat ze wil en is een inspiratiebron voor zeer veel mensen die zijn geïnteresseerd in mode.

Nooshin bereikt veel van haar volgers via sociale media, haar YouTube kanaal en haar boek ‘On top’ waarin ze tips geeft over hoe je een krachtig en prettig leven kunt leiden. Dankzij haar aandeel in de website OOTD magazine bereikt ze meer dan twee miljoen Instagram volgers per maand. En met haar YouTube kanaal bereikt ze meer dan 2,5 miljoen views per maand. Onlangs verscheen haar tweede boek, On Life.

Anna is overigens ook actief voor de televisie. Ze is een van de life style experts voor RTL Boulevard, dat per uitzending meer dan een miljoen kijkers trekt. Ook was ze een van de deelnemers aan Expeditie Robinson in 2016.

Om de jongeren in de gelegenheid te stellen haar te zien komt straks een vlog wedstrijd om een Meet & Greet te winnen. De Facebook-volgers kunnen een vlog maken van een minuut, en de leukste wint de Meet & Greet.  

Ook de modezaken die meedoen aan de 050&Modeshow  kunnen een Meet & Greet winnen, met tevens een vlog van 1 minuut.  Anna zal dan naar de desbetreffende winkel komen.

Groningen telt veel modezaken, die samen zorgen voor een zeer breed en kwalitatief hoogwaardig aanbod op het gebied van mode. Steeds meer zaken zijn de afgelopen jaren al mee gaan doen aan de Nacht van de Mode, en veel andere zaken gaven aan mee te willen gaan doen. “Daarom werken we aan een programma waar zaterdag 23 september wel 150 tot 200 winkels aan mee doen! Het evenement wordt daarmee echt een fantastische presentatie van wat Groningen allemaal te bieden heeft op het gebied van de mode. En met de komst van Anna Nooshin hebben we er ook een bekende Nederlander bij waarmee de Groningse mode-ambities worden onderstreept!”, aldus een gedreven en enthousiaste Grace Bregman. Het 050&Mode event wordt georganiseerd door de Groningen City Club.

Deel deze pagina