Groningen op landelijke TV in fietsprogramma Go Cycling

woensdag 30 maart 2011

Groningen op landelijke TV in fietsprogramma Go Cycling

Het nieuwe programma Go Cycling van RTL 4 staat 10 april a.s. deels in het teken van Groningen. De regio rondom Pieterburen wordt dan al fietsend in beeld gebracht.

RTL4 startte begin maart dit jaar met een geheel nieuw fietsprogramma, Go Cycling. Hierin worden al fietsend de mooiste streken en steden van Europa verkend, waaronder Groningen. De opnames voor het programma zijn reeds in september 2010 geweest.

De kijker wordt in deze aflevering meegenomen de Waddendijk op bij Noordpolderzijl om een blik te werpen op het unieke Waddengebied dat in 2009 is uitgeroepen tot Waddenzee Werelderfgoed. Tevens wordt een bezoek gebracht aan de Zeehondencrèche, alwaar het werk van Lenie ‘t Hart, ambassadeur van de provincie Groningen wordt belicht. De tocht eindigt in Zoutkamp bij de Palingrokerij van Gaele Postma.

Marketing Groningen heeft in samenwerking met de producent van het RTL 4 programma de onderdelen geselecteerd voor het programma.

De uitzending op zondag 10 april 2011 om 16.30 uur op RTL4 te zien. Het programma wordt herhaald op zaterdag 16 april 2011 om 9.50 uur.

Voor meer informatie omtrent het programma, kijk op www.gocycling.nl

Deel deze pagina