Grootste luchtballon van Europa doet Meerstad aan

dinsdag 17 juli 2018

Grootste luchtballon van Europa doet Meerstad aan

De Ballon Fiësta Meerstad vindt dit jaar plaats op vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september. Het luchtballonnenspektakel, dat dit jaar opnieuw te aanschouwen is langs de oevers van het Woldmeer, staat garant voor een prachtig kijkspel en een uitgebreid programma. Ballon Fiësta Meerstad is gratis te bezoeken. 

Grootste luchtballon van Europa
Ook dit jaar kiezen tientallen heteluchtballonnen en special shapes het luchtruim boven Meerstad. Zo komen stripfiguurtjes Calimero en zijn vriendinnetje Priscilla voor het eerst naar Meerstad. Een andere eyecatcher is ‘De Motor’. Deze ballon van maar liefst 38 meter hoog en 44 meter breed is de grootste van Europa. De sfeervolle ‘Night Glow’ sluit beide avonden af: de ballonnen veranderen dan in levensgrote lampionnen, die het terrein verlichten op de maat van de muziek.

Modelballonnen en paramoteurs
Medio augustus is het complete en uitgebreide programma te vinden op de website meerstad.eu. Op het terrein zijn diverse cateringpunten waar een hapje en drankje gekocht kunnen worden.

Bezoekers die graag een ballonvaart willen maken, kunnen nu alvast reserveren. Elke ballonvaart is inclusief champagnedoop, certificaat en vervoer terug. De kosten voor een ballonvaart tijdens dit unieke spektakel bedragen € 149, - per persoon. Een ticket boeken kan via Bureau Meerstad: info@meerstad.eu of 050-5995710.

Deel deze pagina