Kaartverkoop Eurosonic Noorderslag van start

vrijdag 23 oktober 2015

Kaartverkoop Eurosonic Noorderslag van start

De kaartverkoop voor festival Eurosonic Noorderslag 2016 gaat zaterdag 31 oktober om 13.00 uur van start. Het festival staat op de agenda van 13 tot en met 16 januari volgend jaar. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.ticketmaster.nl of in Groningen bij de kassa van De Oosterpoort en Plato Groningen. Wie het festival niet wil missen, moet er snel bij zijn. De ervaring leert dat de kaarten in no-time uitverkocht zijn. 

Tijdens Eurosonic, op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond, staat Groningen in het teken van nieuw Europees talent: de meest veelbelovende acts in hun thuisland, maar vaak nog onbekend buiten hun landsgrenzen. Eurosonic is het grootste showcasefestival van Europa. Eurosonic zet elk jaar een ander land centraal. Komende editie zijn het de landen uit de Central Eastern Europe-regio: Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Estland, Hongarije, Letland, Litouwen, Polen, Macedonië, Roemenie, Servië, Slowakije en Slovenië. Op Noorderslag treden uitsluitend Nederlandse artiesten op.

Ondertussen druppelen ook steeds meer namen binnen van bands en artiesten die in De Oosterpoort het podium zullen betreden. Onlangs meldde de organisatie de eerste namen van de line-up van Noorderslag. Het gaat om Douwe Bob, Fresku, HAEVN, Indian Askin en Causes.

Meer informatie en verkooppunten kun je vinden op: www.de-oosterpoort.nl.
Geen zorgen als je geen kaarten hebt weten te bemachtigen. Tijdens Eurosonic Air zijn er tal van optredens gratis te bezoeken! Kijk voor het volledige programma op: www.eurosonic-noorderslag.nl.

Deel deze pagina