‘Kom van je bank af’-minifestival ter ere van nieuwe app ‘Uit Groningen’

woensdag 28 mei 2014

‘Kom van je bank af’-minifestival ter ere van nieuwe app ‘Uit Groningen’

Op vrijdag 6 juni om 15.00 uur organiseert Uit Groningen, het vernieuwde Groninger Uitburo, het ‘Kom van je bank af’ mini-festival in Groningen ter ere van de nieuwe app en website. Tijdens dit mini festival treden o.a. de winnaars van de Groninger Popprijs 2014 ‘The Blind Roofers’ op. De optredens zijn gratis en worden akoestisch gegeven in een huiskamersetting voor de trappen van de VVV op de Grote Markt.

Het Groninger Uitburo gaat sinds 1 mei 2014 door het leven als ‘Uit Groningen’. Niet alleen de naam is veranderd, ook heeft de culturele uitgaansagenda een nieuwe app en website gekregen. Via de app voor iPhone en Android is eenvoudig op elk moment van de dag en op elke locatie een avond uit te selecteren.

 

Met deze middelen in vernieuwde vormgeving kan Uit Groningen de cultuurliefhebber nog beter voorzien van de culturele uitgaansinformatie in Groningen. Hiervoor wordt nauw samengewerkt met de culturele partijen in stad en provincie Groningen.

Het ‘Kom van je bank af’ mini-festival gaat om 15.00 uur van start op de Grote Markt in Groningen. Er worden 10 VIP-plekken verloot voor dit mini festival via de Uit Groningen app, vanaf nu te downloaden voor iPhone.

Deel deze pagina