Leuke aanbiedingen in de webshop

woensdag 29 januari 2014

In de webshop van toerisme.groningen.nl vind je alles over en van Groningen. Nog tot en met 28 februari 2014 zijn er een paar leuke aanbiedingen!

Wil je warm de winter door? Dat moet geen probleem zijn met de Er gaat niets boven Groningen-sjaal en –muts. Normaal kost de set €17.90, maar komende weken betaal je voor de sjaal en de muts € 14.90.
 

Met het Kroegenboek Groningen kom je alles te weten over het rijke aanbod van kroegen en kroegjes in de stad. Groot of klein, bruin of trendy, in de binnenstad of in een buitenwijk; in het Kroegenboek vind je ze allemaal terug. Tot 28 februari betaal je bij bestelling van het boek, dat €9.95 kost, geen verzendkosten.

Ook voor de VVV-gids 2014 betaal je tot eind deze maand geen verzendkosten. In deze gids vind je een overzicht van de meest bijzondere activiteiten die in de provincie Groningen te doen zijn. Als bijlage bevat het magazine een klein, handig gidsje met daarin de accommodaties, restaurants, activiteiten en veel meer. Je betaalt geen verzendkosten indien je de VVV gids alleen bestelt. Bestel je meer producten uit de webshop dan gelden de reguliere verzendkosten. De gids kost € 2.95.
 

Deel deze pagina