Nieuwe Stadsgidsen zijn weer uit

donderdag 10 mei 2018

Nieuwe Stadsgidsen zijn weer uit

De nieuwe, gratis Stadsgidsen van Groningen zijn weer uit. In deze kleine brochures - ze passen tenslotte in een achterzak - kunnen toeristen en bezoekers van de stad alles vinden op het gebied van shoppen, overnachten, musea, evenementen, attracties en ga zo maar door. 

In het gidsje staan alle trekpleisters van de stad, variërend van leuke winkels tot lekkere eettentjes en de Martinitoren, netjes gerangschikt op thema. Bij elk onderwerp staat een foto, een korte begeleidende tekst én een klein kaartje waarop te zien is waar de betreffende galerie, winkel of attractie zich bevindt.

De Stadsgids is gratis verkrijgbaar op veel locaties, informatiepunten en toeristische trekpleisters in de stad en provincie. Ze zijn er in drie talen: Nederlands, Engels en Duits.

Het nieuwe Groningen Magazine 2018 is ook beschikbaar. In dit kleurrijke VVV-magazine staat alles over toeristisch Groningen. Behalve onder andere niet te missen hotspots en een overzicht van de meest bijzondere uitstapjes, staan er ook verhalen in van bekende Groningers.

De gids is verkrijgbaar in de VVV-winkel of in de webshop op toerisme.groningen.nl. Het magazine kost €2,95.

Deel deze pagina