Nieuwe Vaarkaart Groningen beschikbaar

vrijdag 20 mei 2016

Nieuwe Vaarkaart Groningen beschikbaar

Groningen is een prachtige provincie om te varen. Het bewijs daarvan vind je in de nieuwe Vaarkaart Groningen: een handig en compact overzicht van alle vaarroutes, meren en jachthavens die er in de provincie te vinden zijn. De Vaarkaart is daarmee onmisbaar bij een boeiende ontdekkingsreis over het Groningse water. 

Groningen heeft de vaartoerist veel te bieden: het Reitdiep, één van de mooiste rivierdallandschappen van Nederland, via het Lauwersmeer naar Werelderfgoed de Waddenzee, de route van het Zuidlaardermeer naar het uitgebreide toervaarnet in Oost-Groningen naar Drenthe of Duitsland, vanuit de Stad richting de meanderende maren in Noord-Groningen of een tocht langs de meren. Je leest er alles over in de nieuwe Vaartkaart. Ook zijn er in de kaart negen vaarroutes opgenomen die bevaarbaar zijn met sloepen of kleinere motorboten.

De Vaartkaart is aan te vragen of te downloaden via de website www.varen.groningen.nl maar het is ook mogelijk om de kaart op te halen bij één van de Groningse VVV’s. De kaart is nu verkrijgbaar in drie talen: Nederlands, Engels en Duits.

www.varen.groningen.nl

Deel deze pagina