NNT komt met Mijn Vrede: het kerstverhaal op zijn Gronings

dinsdag 17 oktober 2017

NNT komt met Mijn Vrede: het kerstverhaal op zijn Gronings

Na het succes van Mijn Ede en Mijn Tweede keert Marcel Hensema van het NNT de aankomende kerstvakantie in de Groningse theaters terug met de familievoorstelling Mijn Vrede. Het Kerstverhaal, maar dan op zijn Gronings. 

Dit Groningse kerstverhaal speelt zich af in een dorpje vlakbij Appingedam en Delfzijl, het plaatsje Bethlehem.

Marcel Hensema neemt jong en oud in Mijn Vrede mee in hoe het allemaal écht gegaan is. Hoe Maria en Jozef na een barre tocht dwars door de provincie verzeild raakten in Bethlehem en hoe de Drie Wijzen uit Oost Groningen via de Veenkoloniën uiteindelijk de stal wisten te bereiken waar het lutje potje Jezus in de kribbe lag.

Mijn Vrede is volgens het NNT een voorstelling voor het hele gezin met humor, gezellige kerstmuziek en met een beetje geluk ook nog een spetterend einde waarin via een hoopvolle boodschap alles samen komt. De voorstelling bevat zowel Groningse als Nederlandse teksten en is voor iedereen verstaanbaar.

Het NNT tourt met Mijn Vrede van 3 tot en met 30 december langs verschillende theaters in de provincie Groningen. Op 22, 23, 24 en 26 december speelt Hensema Mijn Vrede in de Stadsschouwburg in de stad Groningen. 

www.nnt.nl

Deel deze pagina