Ontdek Groningen met een gids van de VVV

woensdag 27 juli 2011

Ontdek Groningen met een gids van de VVV

Kennismaken met een stad of regio houdt in dat naast de bekende plekken ook de onbekende, onverwachte en verrassende plaatsen bezocht worden. Met die gedachte in het achterhoofd verzorgt het gidsenteam van de VVV in Groningen rondleidingen te voet door de stad. Je maakt zo kennis met de onbekende, onverwachte en verrassende plekjes in de stad en daarnaast kunnen de gidsen allerlei leuke wetenswaardigheden vertellen.

Op dinsdag 2, 9, 16 en 23 augustus en op woensdag 3, 10, 17 en 24 augustus opent de provincie Groningen speciaal voor de VVV-wandelingen de deuren van het oude, monumentale provinciehuis aan het Martinikerkhof. Wandelaars krijgen op deze dagen de unieke mogelijkheid de Statenzaal en Gedeputeerdenkamer te bezichtigen.

De wandelingen zijn onder begeleiding van een gids van de VVV en starten bij de VVV Winkel aan de Grote Markt 25. De kosten voor deelname bedragen 5 euro per persoon (kinderen tot en met 11 jaar kunnen voor 4 euro mee). Opgave kan per e-mail via: info@vvvgroningen.nl, telefonisch via 0900-2023050 (0,15 euro per minuut) of aan de balie van de VVV-winkel aan de Grote Markt.
 

Deel deze pagina