Optreden Rachel Sermanni in Groninger binnenstad

woensdag 10 april 2013

Optreden Rachel Sermanni in Groninger binnenstad

Singer-songwriter Rachel Sermanni treedt zaterdag 13 april op voor het winkelend publiek varend in een sloep door de Groninger grachten. Dit optreden vindt plaats onder de noemer ‘Last Minute Session’ van het Groninger Uitburo.

De jonge Schotse folkzangeres Rachel Sermanni is een moderne folk singer-songwriter met gevoelige liedjes. Haar nummers gaan over herkenbare, alledaagse dingen. De zangeres werd een paar jaar geleden ontdekt door een bandlid van Mumford& Sons waarna ze bij hen in het voorprogramma mocht staan. In Nederland maakte ze eerder al indruk tijdens Eurosonic Noorderslag, London Calling en Motel Mozaique.

Last Minute Session
Rachel Sermanni geeft op zaterdagmiddag om 14.00 uur bij de Hoge en Lage der A een voorproefje van haar concert dat ze ’s avonds geeft in Simplon, waar je verder kunt genieten van haar volledige repertoire. Tickets voor haar concert die avond zijn dezelfde  dag ook te koop in de Last Minute Ticket Shop in de VVV op de Grote Markt. Hier worden een aantal tickets voor de helft van de prijs verkocht voor het weekend. Daarnaast zijn er voor het concert in de binnenstad 15 VIP plaatsen in de sloep beschikbaar. Deze plaatsen worden verloot via de website van het Groninger Uitburo.

Last Minute Ticket Shop
Het Groninger Uitburo geeft een overzicht van alle culturele activiteiten en de uitgaanstips in stad en provincie Groningen. Iedere vrijdag en zaterdag worden er via het Uitburo tickets van concerten, voorstellingen, tentoonstellingen en evenementen verkocht voor de helft van de prijs in de Last Minute Ticket Shop in de VVV op de Grote Markt.

Voor meer informatie over Last Minute Session, kijk op: www.groningeruitburo.nl

Deel deze pagina