Splinternieuw Student Hotel is van alle gemakken voorzien

zondag 17 juli 2016

Splinternieuw Student Hotel is van alle gemakken voorzien

Groningen heeft er met de opening van The Student Hotel in één klap maar liefst 365 hotelkamers en een groot aantal faciliteiten bij gekregen. En dat slechts op een steenworp afstand van de Martinitoren. 

Het nieuwe hotel in het Ebbingekwartier is de eerste vestiging van The Student Hotel buiten de Randstad. Het hotel heeft kamers voor zowel korte als lange verblijven. Maar er is meer, veel meer; in het 14.000 vierkante meter grote complex zijn naast de 365 kamers ook nog een bar-restaurant, gym, bibliotheek, game area, binnentuin en verschillende lounges, workshopruimtes en werk- en studieplekken te vinden.

Hoewel de naam van het nieuwe hotel doet vermoeden dat er alleen studenten welkom zijn, is dat zeker niet het geval. Andere bezoekers van Groningen, of ze nu als toerist of voor zakelijke doeleinden in de stad zijn, kunnen van de vele faciliteiten gebruik maken.

The Pool

Naast The Student Hotel is er een nieuwe hotspot geopend, namelijk restaurant The Pool. The Pool Groningen onthaalt een gemeenschap van studenten en lokale ondernemers. Je kunt er eten, drinken, werken, kletsen of simpelweg ontspannen.

Neem voor meer info eens een kijkje op de website.

Deel deze pagina