#SPOTGRONINGEN: de mooiste plekken van Groningen

vrijdag 21 juli 2017

#SPOTGRONINGEN: de mooiste plekken van Groningen

Om toeristen te helpen de mooiste en meest bijzondere plekken van de stad en provincie te ontdekken, is de campagne #SPOTGRONINGEN gelanceerd. In die campagne worden Groningers, ondernemers, Groningen-fans en alle andere mensen die Groningen goed kennen opgeroepen hun favoriete ‘Groningen Spot’ te delen. Die tips zijn, onder de hashtag #spotgroningen, terug te vinden op Twitter, Facebook en Instagram.

Natuurlijk moet eigenlijk elke bezoeker van de stad een keer de Martinitoren beklimmen en kent iedereen het Groninger Museum en het prachtige waddengebied. Maar er zijn zoveel meer mooie en unieke plekken. Omdat niemand Groningen beter kent dan de Groningers zelf, worden zij opgeroepen bijzondere plekken te delen. Waar zie je de mooiste zonsopkomst? Op welke plek eet je de lekkerste eierbal? Waar moet je zijn als je een unieke overnachting wilt beleven? In welke zaak krijg je het beste advies voor de nieuwste muziek? Waar staat dat kerkje met dat bijzondere verhaal? Welk festival was een onvergetelijke ervaring?

#SPOTGRONINGEN wordt daarmee hét platform waar inwoners en Groningen-fans tips kunnen delen en waar zij zelf ambassadeur kunnen zijn voor hun provincie. Daarmee ontstaat de komende jaren een verzameling van de leukste adresjes om te eten, drinken of shoppen. De mooiste plekken om het Groninger landschap te ervaren. De beste spots om je onder te dompelen in het stadsleven. De verstopte pareltjes waar je bijzondere ontmoetingen hebt met echte Groningers. Kortom: alles wat Groningen Groningen maakt.

Onder iedereen die via social media als Instagram of Twitter hun hotspot deelt met de hashtag #SPOTGRONINGEN verloot Marketing Groningen mooie prijzen. In juli zijn dat twee originele Groningen-luchtzitzakken: deze zomer onmisbaar op het strand, op festivals of tijdens vakantie.

Kijk voor meer informatie op www.spot-groningen.nl

Deel deze pagina