The Butcher’s Bar

woensdag 01 maart 2017

The Butcher’s Bar

Groningen krijgt er vanaf medio maart een uniek café bij: The Butcher’s Bar. Of café? The Butcher’s Bar is eigenlijk een bar, pub, slagerij en eetcafé ineen. Het voor Groningen unieke concept krijgt een plek in ’t Hoogstraatje, een zijstraat van de Herestraat, in het vroegere pand van Bij Jansen en later Boven Jan. 

Een gedeelte van de begane grond van het eeuwenoude pand wordt ingericht als soort slagerij, waar het vlees van een lokale slager wekenlang kan rijpen. Ook het (eet)café gedeelte komt op de begane grond, waar bezoekers behalve van eten ook kunnen genieten van  een ambachtelijk gebrouwen biertje, een mooie wijn of een lekkere whisky.

In tegendeel van wat de naam The Butcher’s Bar doet vermoeden, zij ook niet-vleeseters er welkom. Op het menu komen ook een aantal vegetarische gerechten.

Er is straks plek voor zo’n 250 gasten. Met mooi weer is er ook het dakterras en ook in ’t Hoogstraatje komt bij mooi weer een terras. The Butcher’s Bar serveert ook ontbijt, lunch, koffie en brunch.

De officiële opening staat op de agenda voor 16 maart.

https://www.facebook.com/pg/thebutchersbar 

Deel deze pagina