Typhoon en Sven Hammond op Eurosonic Noorderslag

vrijdag 04 december 2015

Typhoon en Sven Hammond op Eurosonic Noorderslag

Typhoon, Sven Hammond en Tamarin Desert zijn toegevoegd aan de line-up van festival Eurosonic Noorderslag.  Voor Noorderslag zijn de kaarten uitverkocht, voor Eurosonic zijn nog wel tickets verkrijgbaar. 

Typhoon, Sven Hammond, Weval en Applescal spelen op Eurosonic. Tamarin Desert, Jo Goes Hunting, CUT_, Terzij De Horde en Naive Set staan op Noorderslag.

Eurosonic, springplank voor veelbelovende acts, vindt van 13 tot en met 15 januari plaats in Groningen. Noorderslag, waar de nadruk ligt op Nederlandse muziek, staat op de agenda voor 16 januari.

Geen kaartje weten te bemachtigen? Tegelijkertijd met het festival Eurosonic vindt in tal van Groningse kroegen Grunnsonic plaats. Waar Eurosonic een podium biedt aan veelbelovende Europese talenten, zet Grunnsonic stad-Groningse talenten in de spotlights.

Op de line-up van Grunnsonic staan alleen maar artiesten en bandjes uit de provincie Groningen. Zij krijgen met Grunnsonic de kans zich te presenteren aan de talloze muziekliefhebbers en professionals waarmee de stad tijdens Eurosonic Noorderslag overspoeld wordt. Volgens de organisatie van het zusterevenement van Eurosonic Noorderslag zijn het niet ‘zomaar’ acts die het podium beklimmen, maar is het juist ‘de crème de la crème van de Groninger muziekscene’ die van zich laat horen.

www.eurosonic-noorderslag.nl

Deel deze pagina