Volledige programma Noorderzon bekend

donderdag 19 juli 2018

Volledige programma Noorderzon bekend

Het volledige programma van festival Noorderzon is bekend. De kaartverkoop is inmiddels gestart: sinds afgelopen maandag kunnen er voor de voorstellingen online kaartjes gekocht worden. De 28e editie van Noorderzon staat op de agenda van donderdag 23 augustus tot en met zondag 2 september.

De organisatie belooft een gevarieerd programma: van bijzonder werk uit China tot aan taboedoorbrekend Russisch Roulette en van inspirerende lezingen tot aan een wandeling van een man en zijn ezeltje. Van een kinderprogramma tot aan een programma voor ouderen en van een hele dag naar een meesterwerk in Duitsland tot aan meer dan vijftig vrij toegankelijke concerten.   

Naast de populaire Mystery Route, waarbij bezoekers een route door het programma van Noorderzon kunnen nemen zonder dat zij van tevoren weten waar zij naartoe gaan, introduceert Noorderzon dit jaar ook de Mystery Voorstelling. Voor € 12,50 krijgen bezoekers een voorstellingskaartje én twee drankjes en kiest Noorderzon een spannende voorstelling uit het hoofdprogramma voor hen uit.

Voor wie liever offline kaartjes koopt: van woensdag 1 tot en met zaterdag 18 augustus opent het festival een tijdelijk Ticket- en Informatiepunt in het VRIJDAG Theater aan de Noorderbuitensingel 11. Vervolgens opent op maandag 20 augustus de Centrale Kiosk in het Noorderplantsoen. Tijdens het festival komen daar ook Kiosk Noord en Kiosk Zuid bij.

Kijk voor meer informatie op www.noorderzon.nl.

Deel deze pagina